Tips og gode råd til nybagte forældre

Klapvogn

Når du vælger en klapvogn er det vigtigt at du går efter en model, der giver støtte i ryggen op til mindst treårsalderen. Tjek altid om barnet kan side komfortabelt og ordentligt. Vi anbefaler at klapvognen er cirka 90-95 centimeter lang og cirka 35 centimeter bred, så dit barn kan side korrekt og komfortabelt.

En klapvogn med kaleche er at foretrække, så I kan skygge af for sol, vind og regn, hvis det bliver nødvendigt.

Hvis du opfostrer dine børn I en storby kan en trehjulet klapvogn være en god ide, da de er nemme at komme rundt med, fordi de fylder og vejer mindre. Planlægger I at putte barnet i klapvognen, eller lange gåture i ujævnt terræn, kan det være en del mere praktisk at vælge en firehjulet model, da de oftest kan slå ryglænet ned og er mere stabile.

En paraply- eller foldeklapvogn være en god løsning, hvis I rejser meget med jeres barn, da de er nemme at slå sammen og transportere. Komforten er dog sjældent særligt god for barnet.

Hvis I er glade for løb og gerne vil kunne løbe med jeres børn skal I naturligvis have fat I en løbevogn, men sørg i så fald for at skaffe en, som også er god at gå med. På den made skal I ikke ud og investere I flere vogne.

Hos MyFirstDeal har vi løbende deals på, klapvogne, kombivogne og barnevogne med gode rabatter. Skriv dig op til vores nyhedsbrev her, hvis du ikke misse det næste tilbud på barnevogne, klapvogne eller kombivogne.